Fijn om te kunnen praten met iemand die weet wat het is

Praten over wat je voelt of wat je is overkomen vraagt vaak veel moed. Vanuit mijn professionele achtergrond kan ik je verzekeren dat je bij mij in goede handen bent. Bovendien weet ik ook uit eigen ervaring wat het is om pijn te hebben of onzeker te zijn. Om op zoek te zijn naar jezelf  en om bepaalde traumatische ervaringen een plek te geven. Om te overleven.

Niki Beelen, therapeut

Kracht om te bouwen

Het donkere wolkendek brak voor mij open toen een lichaamsgerichte therapeut mij van mijn kracht bewust maakte. Kracht ja, want anders was ik nooit zover gekomen. Mijn kracht? Ik ben een bouwer. Voor mezelf en voor anderen. Zo heb ik alle ervaringen gebruikt om er zelf een rijker mens van te worden.

Het leven geeft mij nog meer zin als ik ook anderen kan helpen om eerder en sneller aan hun problematiek te laten werken. Jouw kracht? Die gaan we samen ontdekken. Daarbij ga ik jou dezelfde lastige vraag stellen als die aan mij werd gesteld: “Welke beweging had je toen willen maken?” Of als jouw ervaring recenter zijn, maken we ook de vraag actueler. Maar dat is waar het omgaat: hoe krijg jij weer grip.

Persoonlijk over Niki

Niki Beelen (1969) is moeder van vier kinderen en inmiddels zelfs oma. Ze heeft meerdere functies vervuld in de zorg en in het bedrijfsleven. Daarnaast volgt ze vol nieuwsgierigheid de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op haar vakgebieden en alles wat de maatschappij in beweging brengt.

Hiermee kan ik je helpen

Individuele therapie

Alles begint met aandacht voor jou persoonlijk…

Relatietherapie

Het kan zijn dat je er samen niet meer uitkomt, maar het wel graag wil…

Workshops

Weet jij het verschil tussen time out, stop zeggen en wegduwen?